CONSTEL.LACIONS individuals i familiars

Lleida 1 Octubre - DR. JAULI


Tots som membres d’una família estem lligats per profunds llaços d’amor i lleialtat. Sovint aquest amor que ens porta felicitat, ens pot portar dolor i inclòs malalties.

La persona manté la seva salut psicològica, física i espiritual, per l’equilibri que exerceix la consciència personal. Però aquest equilibri pot estar alterat per la herència i l’influencia familiar i social, per les tendències que atreu (Skandas) i pel Dharma individual.
La mort a una curta edat d’un membre de la família, o quan a algú se’l va expulsa o nega un lloc de pertinença, o per injustícies i desequilibris en el balanç de donar i prendre, son fets que poden tenir efectes en la consciència familiar i afectaria inclòs a les generacions posteriors de manera inconscient.

En el treball amb la consciència individual i de la ret familiar, les dinàmiques que produeixen infelicitat surten a la llum. Aquest treball ajuda a restablir el flux i equilibri entre les energies del anima i de la consciència familiar, i en conseqüència, a recuperar el benestar aportant alivi a tots els membres.

A QUI VA DIRIGIT AQUEST TREBALL?

Interessa a les persones que desitgin treballar amb assumptes problemàtics en la seva vida, en les seves relacions de parella, de pares – fills, relacions complexes, etc.

Els participants estaran distribuïts en dos grups:

Les persones que desitgin constel.lar, així com tots els que participaran com representants. Es important que en fer la reserva de plaça es faci constar en quin grup voldreu participar.
El treball en les dinàmiques de ret familiar es realment eficaç per a tots els participants que representen.MODALITAT:

-    1.- Vull Constel.lar.......................................................................70€
-    2.- Participaré com a  representant................................. .......40€


Condicions de Cancel•lació:  es retornaran els diners si la baixa es produeix en un mes d’antelació. Passat aquest plac es retornarà el 50% de l’import.

HORARI:

Mati  de 10:00 h a 14:00 h  i  Tarda de 16:00 h a 20:00 h

RESERVA:

Per reservar la teva plaça cal fer l’ingrés al numero de compte de “La Caixa”: 2100 3604 15 2200146452 fent-hi constar el nom de la persona que fa l’ingrés i omplir el formulari que trobareu sota d'aquestes línies.
La data màxima es el dia 28 de setembre.  A partir d’aquesta data cal preguntar si hi ha places disponibles.


QUI ES EL DR. JAULI?

El Dr. Jauli compta amb una amplia preparació i experiència en àrees tècniques, administratives i psicològiques.
La seva formació acadèmica es del  mes alt nivell. Es Doctor en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid. La seva tesis doctoral la va realitzar sobre la “Percepció del error en els mandos intermitjos d’una organització” i va obtindré el Cum  laude per unanimitat. Va realitza la seva Maestria en Psicologia entre 1990 i  1994 i estudis d’Administració d’Empresa. Es a més a més Llicenciat en Enginyeria Química.
En la seva extensa experiència laboral a tocat diversos grups i activitats que el projecten per aconsellar amb encert sobre estratègies en grups i persones per a  generar el desenvolupament personal i espiritual.
Actualment es desenvolupa com a Psicoterapeuta a l’Institut Hipócrates de Barcelona.

Els seus llibres: “Persones que aprenen en les organitzacions”, “Desenvolupament de habilitats directives”, “La gestió del canvi en organitzacions”, “El líder interior”, “Restriccions en la gestió del error humà en el treball”, “Codics del projecte humà”, “Restablint l’equilibri”, “Pren decisions” i “ Control emocional, els recursos humans”, i d’altres.


LUGAR DE REALIZACIÓN E INSCRIPCIONES:

SERVEI DE SUPORT AL DOL DE PONENT

Avda. Blondel, 17 2ª LLEIDA.


Ver Servei de Suport al Dol de Ponent. en un mapa más grande