Servei de Suport al Dol de Ponent
entitat creada l'any 2002.

Benvingut, benvinguda 
Gracies per adreçar-te al nostre Servei.

 

Potser et trobes  vivint un procés de dol per la pèrdua d’un esser estimat. Potser  estàs acompanyant  al teu familiar en una malaltia terminal; si es així,   podem estar al teu costat i acompanyar-te en aquest procés. Es un camí que hem  recorregut, explorat i que n’hi hem sortit renovats en esperit.  

Pots recórrer aquest camí de la ma d’ algú que ja l’ha caminat amb anterioritat, d’una ma amorosa, que sense judicis, amb  respecte, consideració i amor es posa al teu costat i t’acompanya a travessar aquest procés.

Quant pots posar paraules al dolor, aquestes et comencen a ajudar a trobar respostes als perques.  Sembla un contrasentit, en el moment de més dolor de la vida es quan as de treure el millor de tu. Et sents sense ànims per seguir caminant per aquesta  vida que s’ha tornat fosca, grisa i sense sentit però només des de tu, des de el més profund del teu anhel pots renéixer  i  seguir aquest camí per a transformar-te de nou.

En un moment de la vida on no hi ha forces ni per a “respirar” cada dia es una nova conquesta per connectar-te amb el si de la existència…i poc a poc vas renaixent de nou a cercar nous significants que van donant resposta a aquest ser que va néixer de nou el dia en que es va “morir” el ser estimat. Es com un contrapunt…però al final del procés de dol es produeix una transformació on tot cobra un nou significant. I seguim vivint... no serem mai els que érem, varem quedar “amputats” aquell moment, aquell dia... però som “algú” nou que s’ha  reconstruït de nou i que viu per si mateix, per si mateixa i en el seu honor.

alt

Per contactar amb nosaltres