lapices de coloresRecés de cap de setmana

16 i 17 de Juny del 2012

El propòsit d’aquesta trobada és aconseguir crear un nou espai de creixement personal “post‐ dol”. Per a tots vosaltres, que heu compartit un temps – uns més curt, uns altres més llarg – al Servei de Dol de Ponent.

Moltes són les preguntes sense respostes que al llarg d’aquest temps us heu fet, i també molts són els moments que us he dit que arribaria un moment que aquestes preguntes les podríem elaborar junts per seguir avançant en la comprensió del ” perquè de la mort, quan no toca”. Una mort que ha arribat de manera sobtada, de manera traumàtica, de manera que t’ha trencat la vida per la meitat, i potser en algun moment us ha deixat mancats d’energia per seguir trobant sentit a la vida.

Aquest espai vol ser un espai d’aprenentatge i lúdic, per seguir trobant amics amb qui seguir compartint tot allò que en paraules no podeu explicar a moltes persones que us envolten, perquè no ho entenen i ja “no toca”, perquè ha passat un temps.... i, com sempre, ho farem des del més absolut respecte al procés individual, per tant des de la llibertat cadascú pot participar en la mesura que ho decideixi.
Desitgem de tot cor que el programa que hem preparat sigui vostre gust, i no dubteu a fer‐nos arribar els vostres suggeriments, ja que la trobada de pares l’estem creant entre tots.

Una dolça abraçada

Anna Maria i Xavier

    Català Descarregar el programa i preus  en Català