Servei de biblioteràpia

El Servei compta amb una minuciosa selecció de llibres en préstec de llibres que son utilitzats tant pels usuaris com per escoles i d'altres persones que ens ho sol·liciten.

 

 

 

Grup social

El grup social, està constituït per usuaris, ex-usuaris i col.laboradors. El grup es reuneix regularment per una varietat d'activitats culturals i/o d'oci. En el grup social assisteixen també parelles, fills siguin nens o adolescents i amics, i està animat per un voluntari.

Aquest ha estat un any que s'ha posat molta atenció a donar recolzament a totes les iniciatives ja siguin promogudes per la pròpia entitat com pels usuaris o fins i tot la participació amb esdeveniments socials que afavoreixi una nova retrobada amb el món social. S'ha participat amb activitat organitzades per d'altres entitats socials a través de conferencies, xerrades divulgatives...amb molt d'interès i alta participació per part dels usuaris del Servei.

 

Altres serveis

Atenció a domicili: acompanyament en la darrera etapa de la vida.

Atenció telefònica: obert a tota persona que ho sol.licita.

Suport a escoles i instituts: aquesta intervenció és realitza en el moment que hi ha una pèrdua d'un dels seus alumnes, per tal de fer una primera contenció emocional a l'aula. Sovint son molts els alumnes que es troben de cara amb la mort per primera vegada produïda per la pèrdua d'un company/a.

Assessorament a empreses i Institucions: quan es produeix una pèrdua sobtada, sovint no es sap com reaccionar davant la crisi. Es dona assessorament i suport presencial.

Cerimònies civils.

Anar a dalt