constelacions familiars

En aquest taller podrem començar a veure aquelles lleialtats inconscients, que ens porten tant a nosaltres com als nostres fills a repetir actituds que no ens corresponen.
Des de les constel·lacions familiars podem observar fàcilment el per a què de:
-          Pesos i tristeses que no es corresponen amb el nostre caràcter.
-          Actituds vitals que es repeteixen generació rere generació així com accidents, morts tràgiques, depressions, abusos, droga diccions, problemes de salut, fracassos de parelles, manca d’èxit al treball, etc.
Les causes sistèmiques poden ser les següents:
-          No prendre i o rebutjar als pares, qüestionar el vincle al sistema familiar d’origen, implicació en destins tràgics d’avantpassats, identificació amb un membre de la família, expiació i compensació de culpes pròpies o d’altres, etc.
Si som capaços de reconèixer el missatge que les Constel·lacions Familiars ens mostra i estem disposats a elaborar lo reconegut i al final ser capaços d’integrar i arribar a estimar el que abans rebutjàvem, llavors el símbol del que representava el problema o la causa pot retirar-se de la nostre vida.
 
Com es desenvolupa.
 Les Constel·lacions Familiars  son  una dinàmica de grup  on  hi ha una interacció entre el constel·lat  i  el representant.
El representant es la persona que permet  que a través d’ ella que es pugui  donar  el moviment  del membre  de la família que es va a representar, posant-se  de manifest  el boqueix o la interrupció del equilibri de la família.
 El constel·lat  es la persona que exposa la  seva  dificultat  familiar, de manera que pot  observar posteriorment  a través dels  representants, i interaccionant  amb  ells  trobar  l’ equilibri.

Facilitadora: Susana Teixidó
Buscadora incansable en el seu peregrinar per la vida a la recerca de la seva veritat interna. S’ha format en varies eines dintre de la Psicoterapia Humanista . Les Constel.lacions sempre han estat la seva principal eina i de manera especial l’han orientat en al seva vida diària  i en la  seva sanació.

 

Lloc de realització:  www.karunaivars.org  e-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

ORGANITZA:
 

Servei de dol de ponent

www.serveidedolponent.org
. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Tels: 973 501 503  i 639 610 103


 
Cal dur: roba còmoda , un coixí, una manta de viatge,  llibreta i bolígraf.
 

Preu per les persones que constel.len : 50 €
No constel.ladors: 10€
Dinar vegetaria: 10€