El Servei de Suport al Dol de Ponent, juntament amb Karuna, Casa d’Espiritualitat , us proposem la següent activitat:
 

Constel.lacionsConstel·lacions Familiars i
Treball Energètic de Sanació amb Arun
Data: Dissabte 29 de novembre,
de 10:00 a 20:00
On: Karuna, Casa d’Espiritualitat.
Ivars d’Urgell (Lleida)
 Durant aquest taller, barrejarem el treball amb les Constel·lacions Familiars, Multidimensionals  y de l’Esperit amb exercicis de sanació de Arun Tacte Conscient.

Si vols treballar problemes de relació que afecten la teva família d'origen, les relacions de parella, laborals o estils de funcionament propi, pots participar constel·lant la teva situació o com a facilitador de la dinàmica per a altres que decideixin constel·lar.

Es tracta d'una dinàmica grupal que promou la interacció entre els membres participants dins d'un ordre harmònic i profund. Cada persona que va a constel·lar escull entre els participants a qui vol que representin els personatges de la situació que vulgui treballar i amb ells es realitzarà la dinàmica.

Complementarem el treball amb tècniques de Arun Tacte Conscient que ens ajuden a entendre i apreciar la bellesa de l’observació interna, a ser tu mateix sense intentar canviar res. Arun està dedicat a la continua evolució del tacte humà creatiu, amb els components bàsics de la compassió i l’amor per al cos. Amb la ARUN es desenvolupen diferents tipus de tècniques i sistemes creatius com el Craneo-sacral, el Thai massatge, la respiració, ckua k’A, Ioga... que ens permeten veure el cos com una unitat orgànica viva.
 
Aportació:
35 € si constel·les
20 € participar sense constel·lar
(Dinar comunitari a compartir)
 
Si estàs interessat a apuntar-t’hi pots fer-ho contactant a:

 

 
 
El Servei de Suport al Dol de Ponent ara també a FACEBOOK
Per tal d’arribar a un major nombre d’usuraris/es i per poder acompanyar-vos de manera més continuada, hem obert un perfil al Facebook: https://www.facebook.com/ServeideSuportalDoldePonent
Us convidem a entrar-hi i donar-li al ME GUSTA. Des d’aquí us podrem informar més puntualment de les nostres activitats i anirem compartint informacions que ens semblin interessants així com recomanacions per portar millor el procés d’elaboració del dol. També vosaltres podeu fer-nos arribar o compartir informacions que creieu que poden agradar a d’altres persones.
Esperem que us agradi i que compartiu i ens ajudeu a difondre aquest nou canal. Pensem que gràcies a aquesta xarxa social moltes persones en dol ens trobaran amb més facilitat i podran rebre el nostre i el vostre suport solidari. Així doncs, entreu al Facebook i compartiu!
 
 
Per Nadal, al vostre costat
Bon Nadal 2014S’apropa el Nadal i un any més volem estar ben a prop vostre per acompanyar-vos en aquestes dates tan especials i donar-vos suport quan ho necessiteu.
Estem preparant dues jornades per compartir l’experiència de viure els Nadals en dol i oferir-vos recomanacions i propostes per passar aquests dies de la millor manera possible. 
 
Hi serem a Lleida el dia 18 de desembre a les 19h. (Espai FeSalut) 
               a Tàrrega el dia 19 de desembre a les 19h. (Biblioteca Pública).
Properament us enviarem més informació!
Si t'ha agradat la informació i creus que és útil, reenvia-la i comparteix-la amb els teus amics!