Xarxa Social
NOVA GUIA SERVEI DE DOL!!!
IDIOMA - TRADUCCIONS
ACTIVITATS
“Jana, estel etern”

Llistat d'activitats realitzades

En aquest apartat podreu trovar totes les activitats que estan finalitzades. Així com el material: Pdf's,Imatges,Diapositives,Videos... que estiguin relacionats amb l'activitat una vegada finalitzada.

Us demanem que si no trobeu el material que necessiteu en ho feu saber mitjanzant aquest formulari (fer clic en l'imatge del costat ) sol·licitant clarament quin es. Gracies.

Conferència: Com reconstruir els notres trossos trencats després de la mort d'un ésser estimat

Aquí us mostrem les fotos de la conferència que va oferir el nostre director tècnic, Xavier Muñoz i que va estar organitzada per Helena Farràs de Xacra Mare a Tàrrega. Aquestes són algunes de les reflexions que va plantejar en Xavier a la conferència "Com reconstruir els nostres trossos trencats després de la mort d'un ésser estimat?": "Quan mor un ésser estimat hem d'entendre la complexitat de negociar amb el dolor i un present absolut nou i desconegut quan, sense el més mínim coneixement d’un mateix i mancat de forces i motivació, t’has d’encarar a un dia a dia en el que no trobes sentit a res, ni creus que tingui sortida possible. Un procés llarg i dolorós d’introspecció i enfrontament amb un mateix que donarà com a fruit un ser nou ple de vida i profunditat."
 

imagen1

imagen2

imagen3

 

imagen catel

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 27